dimarts, 22 de desembre del 2015

U.D.A. (Unitats Didàctiques Actives)

U.D.A. (Unitats Didàctiques Actives) és un material curricular desenvolupat per l'àrea d'Educació Física (EF) que es presenta en forma d'Unitats Didàctiques dissenyades per aconseguir una intensitat de treball i compromís motor idònies.

L'objectiu principal de U.D.A. és augmentar el percentatge d'Activitat Física d'intensitat moderada a vigorosa (MVPA) durant les classes d'Educació Física (EF) a almenys un 50% de la durada de la classe, segons queda establert en les directrius internacionals respecte a aquest tema. La implementació i desenvolupament de U.D.A. per part del professorat contribuirà a la millora de la salut dels escolars participants en el projecte en augmentar la seva pràctica d'Activitat Física dins del rang MVPA.

U.D.A. és un material adreçat a l'etapa d'Educació Primària i Educació Secundària Obligatòria i ha estat dissenyat per ajustar-se als continguts curriculars de cada curs i etapa alhora que afavoreix el desenvolupament i adquisició de les Competències Clau establertes en la legislació educativa vigent.
 El projecte consta de 10 unitats didàctiques repartides en les diferents etapes i cursos de la següent manera:

  • 2 unitats didàctiques per a 1r i 2n curs d'Educació Primària (EP)
  • 2 unitats didàctiques per a 3r i 4t curs d'Educació Primària (EP)
  • 2 unitats didàctiques per a 5è i 6è curs d'Educació Primària (EP)
  • 2 unitats didàctiques per a 1r i 2n curs d'Educació Secundària Obligatòria (ESO)
  • 2 unitats didàctiques per a 3r i 4t curs de d'Educació Secundària Obligatòria (ESO)

Cada Unitat Didàctica consta de 8 sessions que han estat dissenyades, desenvolupades i avaluades per professorat especialista en la matèria.

En el següent enllaç pots trobar tota la informació:
http://www.msssi.gob.es/profesionales/saludPublica/prevPromocion/Estrategia/docs/UDA_Completo.pdf

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada